Om oss

Velkommen til Falck Forlag – det uavhengige og sære nisjeforlaget som drives av Christer Falck.

 

Vi startet i 2009, som en direkte konsekvens av at musikkmarkedet kollapset, og etter å ha drevet plateselskap i 15 år, trengtes det et nytt ben å stå på.
Det begynte som et rent quizforlag hvor målet var å gi ut en rekke quizbøker i alle sjangre. I dag er bredden utvidet til å også inkludere bøker om musikk, fotball og andre nisjer.
I vår nettbutikk kjøper du alle våre bøker av dine favorittforfattere direkte fra forlaget.
Christer Falck

Etter å ha jobbet i musikkbransjen i over 20 år har Christer utvidet geskjeften med et bokforlag som har hovedvekt på quiz- og musikkrelaterte bøker. Quizbokserien Quizter, som består av småbøker i kategoriene Musikk, Film, Fotball, Junior og Allmennkunnskap.

Christer har i en årrekke holdt quizer for venner, selskaper, eventer og firmaer. og på kundelista finner man: aviser, film-, musikk- og litteraturfestivaler: plateselskaper, advokatfirmaer, russ, lesber, skoler, universiteter, politiet, litteraturfestivaler og forsvaret.

På lista over fornøyde kunder finnes eventselskaper som Playroom, Gyro, og 6.sansHan har også levert innhold til diverse aviser, magasiner, nettsteder, apps, radio og tv-kanaler under brandet ”Quizter».

Ta kontakt om du også vil ha en skreddersydd quiz.

Til daglig er Christer programleder for Robinsonekspedisjonen på TV2 i tillegg til å drive bokforlag og plateselskap (C+C Records), og crowdfundingselskapet New Jelly.